Explore Finnskogen, guiding og opplevelser

Explore Finnskogen er din snarvei til gode fiskeopplevelser på Finnskogen. På tur med våre guider i fantastiske omgivelser gir vi deg uforglemmelige opplevelser med fiskestanga i hånda. Med stort engasjement og bredt kunnskapsfelt vil vi formidle natur, fiske og lokalhistorie i vårt distrikt.

Foto: Explore Finnskogen

Foto: Explore Finnskogen

For oss er ikke bare selve fiskingen viktig. Det å ta seg en pust i bakken rundt et bål med nykokt kaffe hører med. Ved å samarbeide med flere lokale gårder, butikker og spisesteder kan vi servere deg tradisjonell Finnskogskost og lokale delikatesser laget på bål.

Foto: Explore Finnskogen

Foto: Explore Finnskogen

Guiding:

Vi tilbyr guiding av fiske med flere ulike metoder etter gjedde, ørret, harr, abbor, lake, vederbuk og brasme. Dette innebærer at vi er med deg fra en halv dag til flere dager der vi driver opplæring, veileder, viser plasser og tilrettelegger for best mulig fiske og etter dine ønsker. Vi guider også isfiskere på vinteren.

Foredrag og kurs

Vi arrangerer foredrag og kurs i vår regi, eller hos din bedrift eller forening. sjekk www.explorefinnskogen.no for mer info

Bedrifter/grupper

Alle våre produkter/tjenester tilbyr vi også til bedrifter og større grupper. Vi er  fleksible og skreddersyr et opplegg etter deres ønsker.  Vi arrangerer kickoff og julebord med med fiskeaktiviter og mat for bedrifter.

For english contact post@explorefinnskogen.no

Foto: Explore Finnskogen

Foto: Explore Finnskogen

 

Kontakt info:
Explore Finnskogen

nettside: explorefinnskogen.no

e-post: post@explorefinnskogen.no

facebook: explorefinnskogen

instagram: explorefinnskogen