Finnskogtoppen Velværehotell, Grue

«Her har du mange muligheter…men du må ingenting!» 

To timer fra Oslo finner du Finnskogtoppen, et sted som gir deg mer energi, økt fysisk og psykisk velvære, god og sunn mat, spennende kurs og mange behandlingstilbud. FINNSKOGTOPPEN er et av de vakreste velværehotell med utrolige 2 863 m2. Hotellet har plass til 54 gjester og må oppleves – med sin nydelige arkitektur, preget av kvalitet og harmoni.

IMG_0517Finnskogtoppen har som mål at et opphold her skal være din beste investering. I et harmonisk miljø vil du oppdage muligheter til et bedre liv. Finnskogtoppen har et sunt variert kosthold med supplement av fisk og kjøtt. Dette i kombinasjon med et omfattende aktivitetsprogram – veiledet av dyktige instruktører vil gi deg fornyet overskudd, økt velvære, ny inspirasjon og fremfor alt troen på at du kan få det til.

Gjennom aktivitetsprogrammet vil du i tillegg ha mulighet til å oppleve Finnskogens unike natur og spennende kultur. Finnskogtoppen tilbyr et omfattende program for alle som ønsker å komme i bedre form – eller vil oppnå økt fysisk og psykisk velvære.

Kostholdet

DSC_6716Basis i et balansert kosthold er variasjon og regelmessighet. Hvert individ er unik og har ulike behov når det gjelder både næring og energi. Derfor er Finnskogtoppens kosthold utarbeidet slik at den som ønsker å spise vegetarisk kan gjøre det – og de som ønsker kjøtt og fisk gjør det. Her har du mulighet å skape din egne tallerken, fargerik og velsmakende. Finnskogtoppen har også en liten vinbar rett ved resepsjonen.

Aktiviteter

Finnskogtoppen 20100314; AktiviteterAktivitetsprogrammet varierer fra uke til uke. Men du kan vente deg vanngym i ulike former, skogsturer i spennende natur, treningsprogram med blant annet pilates, qi-gong, chiball, zumba, core, styrke, afro-dance, avspenning, meditasjon, yoga med mer.

Finnskogtoppen har også foredrag om kosthold, trening og kulturelle innslag. I tillegg til vårt ordinære ukeprogram kan du finne spennende kurs og happenings. Aktivitetssiden finner du her  (trykk på linken for å komme til aktivitetssiden).

Velvære

IMG_0756Finnskogtoppen har en rikholdig behandlingsmeny. Dyktige terapeuter tilbyr ulike behandlinger – det være seg energigivende eller stressreduserende massasje, ansiktsbehandlinger, fotterapier, innpakninger og nå også den fantastiske behandlingen Finnskogtoppens Eksklusiv.

Finnskogtoppen 20100314; AktiviteterTerapeutene tilbyr deg et stort utvalg av behandlinger. Alt fra massasje, hud og fotpleie til spabehandlinger. På Finnskogtoppen har vi en uformell tone og du kan alltid gå kledd i det du trives best med. Ta gjerne med treningstøy, badetøy, klær og sko for å kunne ferdes i skog og mark… Og kanskje det viktigste – klær for å bare nyte.

Som gjest hos oss inngår i ditt opphold;
IMG_8436– Frokost, lunsj og middag (helpensjon)
– Alle aktiviteter med dyktige instruktører
– Fri kaffe, te og fruktbar hele dagen
– Fri bruk av bassenganlegg 07.00 – 23.00
– Spennende happenings
– Stor treningssal med spinning
– Sykler, tredemølle, vekter etc.

Finnskogtoppen tilbyr også badstue ved sjøen, samt utendørs badestamp.

 


Finnskogtoppen Velværehotell AS
N-2256 Grue – Finnskog
Tlf: (+47) 62 94 63 00
Epost:  f-toppen@online.no


Center map
Get Directions