Vinger Hotell & Spa, Kongsvinger

Vinger Hotell ligger i grønne, idylliske omgivelser midt i festningsbyen.Beliggenheten er sentral, samtidig som muligheten for villmark er nær.

Kjører du en time fra Oslo eller ca. 50 minutter fra Gardermoen, er du framme. Vinger Hotell & Spa ligger ved den sørlige inngangsporten til Finnskogene.

Vinger Hotell kombinerer trivsel med effektivitet for kurs og konferanser. Vi tilbyr spennende aktiviteter og en trivelig sosial ramme rundt arrangementet. Våre åtte lyse, sjarmerende konferanse og selskapslokaler har også fleksible kombinasjonsløsninger. Men først og fremst er Vinger Hotell et klart førstevalg når du vil spise og sove godt.


Restaurant
resturant-bilde-1To restauranter med utsøkt kjøkken.
I Restaurant Grillhaven spiser du frokost, småretter, lunsj og á la carte i en lun, uformell atmosfære.

Generalen Pianobar & Restaurant er vår lille, intime á la carte restaurant. Her kan du oppleve kulinariske høydepunkter i en dempet og elegant atmosfære.

Velkommen til en flott matopplevelse hos oss!

Konferansepakker
En konferanse hos oss skal være både nyttig og hyggelig. Stadig flere konferansearrangører oppdager at Vinger Hotell & Spa egner seg perfekt til deres arrangement.
Våre fasiliteter tilfredsstiller alle dagens behov til komfort og effektivitet. Konferansekapasiteten fordeler seg over 8 møte- og konferansesaler, hvorav den største salen har kapasitet til 250 personer.
Som gjest på Vinger Hotell får du gratis parkering, gratis bredbånd både i fellesområder og på rommene, Fri adgang til svømmehall, badstuer og trimrom. Under hele konferansen vil dere ha deres egen kursvert som vil være der for dere. Sikkerhet, profesjonalitet, deilig hjemmelaget mat, aktiviteter, god søvn, friskt luft – det er en selvfølge i vårt tilbud.

Vi har gjort de enkelt for deg å bestille konferansepakker hos oss. Finn din pakke og ta kontakt så ordner vi resten. Ønsker du endringer eller ha en kombinasjon så ordner vi det også.

Basis konferansen
Inkluderer, rom, frokost, møteromsleie, lunsj, 3- retters middag, 2 kaffepauser, frukt og standard teknisk utstyr.

Pris pr. person: I enkeltrom fra kr. 1650,- I dobbeltrom fra kr. 1350,-

Vinger konferansen
Inneholder det samme som Basis konferansen, og inkluderer i tillegg: morgenkaffe og sandwich, ettermiddagskaffe med hjemmelagede kaker, 4- retters middag, 4- retters vinpakke og aperitiff.

Pris pr. person: I enkeltrom fra kr. 2250,- I dobbeltrom fra kr. 1950,-

Selskap
Et godt selskap er en god investering. Selskap er så mangt. Det kan være en hyggelig familiemiddag for en håndfull personer, men det kan også være en bankett for opptil 300 personer.

Vi tar hånd om selskaper i alle sjangre og størrelser på beste måte. Brylluper, jubileer, konfirmasjoner, julebord, firmafester eller små og store familieselskaper. Kontakt oss for et skreddersydd tilbud.

Aktiviteter

opplevelser-alle_1Er målet et kortere avbrekk i friluft under et dagmøte eller skal teambuildingen inngå som en integrert del av et faglig seminar? På Vinger Hotell ligger alt til rette for aktiviteter som virker samlende og motiverende på en gruppe.

 

Olympiske morroleker
Party Quiz
Eksklusive foredrag
Akustisk kost
Konsert

På Vinger Hotell & Spa finner du svømmehall, badstue, treningsrom og solarium til din disposisjon. Du kan også nyte vår private park, eller gå en avslappende tur i vårt nærområde.

21_03_12_0170-2

Vinger Hotell & Spa
Østre Solørveg 6
2211 Kongsvinger

Tel. +47 62 88 81 80
Fax: +47 62 81 70 35
booking@vinger.no

GPS-koordinater:
60°11’12″ N,12°0’44″ Ø